8 Ekim 2012 Pazartesi

Bolluk Bereket için hangi esma?

Bolluk bereketi hayatımıza çekmek için kullandıgımız esmalar vardır. Bu esmalar evrende çeşitli pozitif enerjileri devreye koyarlar ve bu sayede berekete engel olan tüm eksi enerjiler bloke edilir. İşte bahsi geçen esmalar şunlardır;

El Fettah
El Rezzak
El Latif
El Vehhap 
El Rafii

Ancak elbette sadece esmaları kullanmak yeterli olmaz, esmalarla nasıl çalışmak gerektiğide bilinmelidir. Klasik mantıkta ve tüm web sitelerinde yer alan ebced değerlerine göre esma okumak ise son derece yanlış bir bilgidir. Doğru ses, doğru nefes ve doğru niyet gibi kriterler mutlaka bilinmesi gereken temel faktörlerden sadece birkaç tanesidir.

Şunları hemen bildirmek gerekir ki; esmalara göre asla burçlar gözetlenmemeli. Çünkü bir esmadan fayda görmek için burç, gün saat gibi kriterler söz konusu değildir. Bu konuda yer alan tüm bilgiler hatalı ve yanlış yönlendirmelerden ibarettir.

Esmalarla ilgili tüm ülkede yep yeni uyanışlar başladı. Bu konuda eğitimler veren Majisyen Kontejyan (Mehmet Çobanoğlu) gerek kitabında gerekse seminerlerinde esma konusunu tüm teknik yapısı ve ilmi delilleri ile sunmaktadır.. Web sitesinde yayınladıgı esmalarla nasıl çalışılması gerektigine dair bir makale ise oldukça dikkat çekicidir.. Yazıyı okumak için alttaki linke tıklayabilirsiniz. İzinsiz paylaşmak istemediğim için link vermekle yetinmek durumundayım..

Esmalar Nasıl Fayda Sağlar?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder